Skip links

VI VANDT DANISH DESIGN AWARDS!

Til Danish Design Awards​ 2017 vandt EyeJustRead i kategorien “Better Learning”. Vi er hamrende stolte og dybt beærede over at have vundet med så stærkt et felt af imponerende designløsninger. Det er en enorm anerkendelse af vores hårde arbejde for at bringe moderne teknologi i hænderne på skoleelever med læsevanskeligheder. Om årsagen til at EyeJustRead vandt Danish Design Awards sagde juryen:

Et superanvendeligt tool, som kan hjælpe lærere til at hjælpe deres elever. Programmet indsamler data om elevens læsning via eyetracking teknologi for på denne baggrund at beskrive den enkelte elevs udfordring eller mønster ved læsevanskeligheder. EyeJustRead er et godt eksempel på intelligent brug af dataindsamling og ny teknologi i uddannelsessektoren. At systemet går målrettet efter at forbedre undervisningen af elever med læsevanskeligheder er ambitiøst og kan være starten på en lille revolution for de knap 15 procent af befolkningen, der oplever problemer med læsning.

Sejren giver et fantastisk boost i forhold til det videre udviklingsarbejde. I den forbindelse skal der selvfølgelig lyde en kæmpe tak til alle vores samarbejdspartnere, det vil sige Gyldendal Uddannelse, Ordblindeinstituttet, Gentofte Kommune, Alinea, Tellerup, Nota, Nationalt Videncenter for Læsning, KU, DTU og CBS.

Herunder ses et par stemningsbilleder fra en fantastisk aften. Desuden et billede taget dagen efter festlighederne – imens hovedet stadig var lidt tungt ovenpå fejringen.

Læs desuden en artikel skrevet af Dansk Designcenter om EyeJustRead. Artiklen finder du her.