Skip links

Ordheltene bliver en del af EyeJustRead.

PRESSEMEDDELSE 25. november 2021

I forbindelse med Munkebjergkonference 2021 blev det offentliggjort, at EyeJustRead overtager Ordheltene.
På billedet – Janus Askø Madsen, Direktør EyeJustRead tv, Søren Bolvig tidligere direktør Ordheltene th.

EyeJustRead er glade for at kunne overtage og videreføre et solidt og seriøst læringsprodukt, som brugerne er begejstrede for. Folkeskolen skrev i sin anmeldelse af Ordheltene: ”Materialet anbefales som et rigtig godt digitalt supplement til de øvrige materialer, som læreren inddrager i sin undervisning.”

De 100+ kunder som allerede bruger Ordheltene, vil naturligvis fortsætte som hidtil. Eksisterende kunder, der bruger Ordheltene, vil også kunne udvide nemt med EyeJustRead. Samtidig vil det blive muligt for nuværende og fremtidige EyeJustRead-kunder, at tilkøbe Ordheltene med en markant rabat.

”Direktør i EyeJustRead Janus Askø Madsen udtaler: Ordheltene er et produkt, vi har fulgt gennem flere år, når vi har deltaget på de samme messer og konferencer. Ordheltene har rigtig mange kvaliteter, og vi ser et stort potentiale i fremover at kunne tilbyde kommuner og skoler en løsning, der både indeholder mulighed for måling af læsning i EyeJustRead og træning af læsning med Ordheltene”.

”Søren Bolvig, tidligere direktør og læsefaglig udvikler af Ordheltene udtaler: I udviklingen af Ordheltene har vi haft fokus på at gøre de abstrakte læsestrategier konkrete i tre forskellige ordhelte, samt at øge motivationen for læsetræning, hvilket vi er lykkes med. At Ordheltene nu skifter hænder muliggør relevant videreudvikling og integration med andre systemer for at gøre Ordheltene endnu bedre”.

Over de næste måneder vil vi udvide og opdatere Ordheltene, så det bliver et endnu stærkere tilbud til læseudfordrede elever.

Ordheltene er et forskningsbaseret træningsværktøj til elever med læseudfordringer baseret på den udbredte metode PHAST (som VAKS også bygger på) – www.ordheltene.dk.

EyeJustRead er et forskningsbaseret læseværktøj til børn med læseudfordringer, som bruger den nyeste teknologi til at forbedre og effektivisere læseindsatser i skoler – www.eyejustread.com.