Skip links

Skolemessen2019

Den 10. og 11 april er der Skolemesse i Aarhus – og vi glæder os til at se alle vores kontakter i det jyske!

I år har vi valgt at dele stand med Ordheltene. Ordheltene har udviklet et digitalt univers, som har til formål at introducere til og træne i de fonologiske læsestrategier. På Danmarks Læringsfestival havde vi også et bofællesskab på vores stand, idet vi stod sammen med Lis Pøhler fra “Forlaget Pøhler“. At dele adresse med andre, som også er passionerede omkring læseområdet for elever i læsevanskeligheder, giver sindssygt god mening – både for os men også for messedeltagerne, der beskæftiger sig med læseområdet. Vi står på stand 212, så kig forbi!

På stand 212 på Skolemessen kan du møde Ordheltene og EyeJustRead.

Både Ordheltene og EyeJustRead holder oplæg på Gyldendals stand under Skolemessen. Den 10. april holder EyeJustRead oplæg fra 10.00-10.30 og Ordheltene fra 13.00-13.30. Den 11. april holder EyeJustRead oplæg fra 10.30-11.00. EyeJustReads oplæg kommer til at omhandle værktøjet EyeJustRead, og hvordan en datadrevet tilgang til læseundervisning kan øge udbyttet af læseforløb. Ordheltene fortæller om hvordan et digitalt læremiddel kan hjælpe eleverne med at genfinde motivationen, samt formidle og træne læsestrategier i en spilbaseret ramme.

Så kig forbi stand 212 på Skolemessen! Du kan få lov til at prøve EyeJustRead, og vi kan sammen drøfte mulighederne for at påbegynde et afprøvningsforløb i din kommune eller på din skole. På standen kan du også få Ordheltenes materialer demonstreret. Vi glæder og til at se dig og dine kollegaer!

Ordheltene og EyeJustRead