Skip links

INSPIRATION

Her finder du inspiration baseret på andres erfaringer med EyeJustRead. Du finder blandt andet en række videoer, hvor forskellige praktikere fortæller om deres erfaringer med EyeJustRead. Du kan også få forskellige ideer til, hvordan EyeJustRead kan bruges ved at hente vores scenariebog.

Endelig kan du læse mere om den forskning og de erfaringer EyeJustRead bygger på.

LÆR FRA PRAKTIKERNE

Hør forskellige praktikere fortælle om deres erfaringer med EyeJustRead

Læsevejleder Anita Fryd fra Bellahøj Skole i København fortæller om skolens brug af EyeJustRead i arbejdet for at øge udbyttet af læseforløb.

Carsten Milan Nielsen er koordinerende læsevejleder i Sorø Kommune og i videoen her, fortæller han om baggrunden for, at Kommunen har købt adgang til EyeJustRead på alle skoler.

To elever og deres læsevejleder Louise forklarer om fordelene ved at bruge EyeJustRead regelmæssigt på deres skole i Egedal Kommune.

Line er læsevejleder i Hvidovre Kommune og bruger EyeJustRead sammen med sine læsevejlederkollegaer, så de kan dele og fastholde viden fra læseforløb med hinanden.

Hanne er én af de private læsevejledere vi samarbejder med. Hanne bruger både EyeJustRead hjemme hos sig selv, når elever er på besøg – og har også brugt EyeJustRead til at tilbyde fjernundervisning.

Marianne er læsevejleder på en skole med 700 elever. Her bruges EyeJustRead blandt andet i samarbejdet mellem læsevejledere og skolens støttelærere.

HENT VORES SCENARIEBOG

Skriv din mailadresse herunder, og så sender vi scenariebogen til dig. Scenariebogen indeholder spændende inspiration til de mange forskellige måder, EyeJustRead kan anvendes på.

FORSKNINGEN BAG EYEJUSTREAD

Klerke, S (2019). A presentation at the international Conference on Literacy in Copenhagen 2019 READ MORE

Bingel, J & Barret, M & Klerke, S (2018). How EyeJustRead rocks. READ MORE

Dyslexia Action – “Dyslexia Review” (2018). READ MORE