Skip links

Danmarks Læringsfestival 2019

Den 13. og 14. marts deltager EyeJustRead på Danmarks Læringsfestival i Bella Centret – og vi glæder os!

Som noget helt nyt står vi i år sammen med Lis Pøhler. Lis er en super erfaren “læsekapacitet”, med en fortid som konsulent hos både Undervisningsministeriet og Nationalt Videncenter for Læsning. Gennem en årrække har Lis været ansvarshavende redaktør på fagbladet Læsepædagogen, og Lis er endvidere formand for opgavekommisionen i dansk, læsning og retskrivning i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Og ikke nok med det – i foråret grundlagde Lis “Forlaget Pøhler“, som udgiver bøger og undervisningsmaterialer, der er målrettet en balanceret læse- og skriveundervisning i de første skoleår. Vi har været så heldige, at kunne implementere alle bøgerne fra “Forlaget Pøhler” i EyeJustRead, og er derfor rigtig glade for at dele stand med en kapacitet som Lis under hele læringsfestivalen.

Danmarks Læringsfestival 2019

Både den 13. og 14. marts holder EyeJustRead og Lis Pøhler oplæg sammen på Gyldendals stand. Begge dage holdes oplægget fra 10.30-11.00. Vores oplæg kommer til at omhandle værktøjet EyeJustRead, og hvordan valget af gode undervisningsmateriale samt god organisering af læseindsatser bedst hjælper elever i læsevanskeligheder.

Så kig forbi stand 172 på Danmarks Læringsfestival! Du kan få lov til at prøve EyeJustRead, og vi kan sammen drøfte mulighederne for at påbegynde et afprøvningsforløb i din kommune eller på din skole. Samtidig kan du kigge på både bøger og undervisningsmaterialer fra Forlaget Pøhler. Vi glæder og til at se dig og dine kollegaer!

Lis Pøhler og EyeJustRead