Skip links

Fokuseret arbejde med læsning i Tønder Kommune

På Digeskolen i Tønder Kommune er Sally Hasen læsevejleder. EyeJustRead er ét blandt mange af de værktøjer, som Sally bruger i sit daglige arbejde.

I forbindelse med at gense elevernes læsning sammen med eleverne, der synes jeg, det er utroligt vigtigt at have øje for alt det, de lykkes med.

Sally Hansen, læsevejleder – Digeskolen, Tønder Kommune

På Digeskolen bruges læseudviklingsskemaet LUS. I tilknytning til læseudviklingsskemaet er EyeJustRead en mulighed for at måle og høre elevens læsning igen og igen. Dermed opnås en dybere forståelse af elevens niveau og oplagte næste skridt.

Sally Hansen bruger EyeJustRead til at komme et spadestik dybere ned i elevers læsning. “Det er vigtigt, når vi er på jagt efter hvad eleverne kan” mener Sally.

Digeskolen er en del af Tønder Distriktsskole. På de øvrige skoler i distriktet arbejdes også med EyeJustread, og det gør sparring på tværs af matriklerne mulig. Den samme sparring er vigtig på Digeskolen, når Sally taler med sine kollegaer om deres elevers læseniveau.

Hør hele Sallys fortælling om mulighederne med EyeJustRead.

Sally Hansen fortæller om sine erfaringer med EyeJustRead

Vil du selv prøve EyeJustRead med dine egne elever på din egen skole? Så tøv ikke med at række ud via formularen herunder! Vi kontakter dig hurtigt, og får koordineret en afprøvning på din skole.